De Para Snow Day 25 mei 2024: Ben jij erbij?


Ook dit jaar organiseren we de Para Snow Day weer! En wel op 25 mei 2024 in SnowWorld Zoetermeer. Deze dag is speciaal om mensen met een beperking kennis te laten maken met aangepast wintersporten. We willen dat iedereen kan ervaren hoe het voelt om te skiën of te snowboarden, ongeacht de beperking! Op deze dag draait alles om plezier en het opdoen van nieuwe ervaringen. Als je erbij wilt zijn of als vrijwilliger wilt helpen, meld je dan snel aan, want vol is vol!

De Para Snow Day 2024

Op zaterdag 25 mei 2024 wordt de Para Snow Day georganiseerd in SnowWorld Zoetermeer. Dit is een dag waarop iedereen met een beperking de mogelijkheid heeft om kennis te maken met wintersport. Ben je nieuw in de wereld van wintersport? Dan is dit een perfecte gelegenheid om ermee kennis te maken! Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via het aanmeldformulier. Voor begeleiding en materiaal tijdens de dag wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar warme kleding mee te nemen, want het is toch koud in de hal.

Alle informatie over deze dag vind je op onze pagina van de Para Snow Day

“Een beperking hoeft je niet te beperken om de sneeuw in te gaan”

Dit is een uitspraak die we vaak gebruiken. Gelukkig hebben we in Nederland veel wintersportorganisaties die zich inzetten om iedereen een wintersportervaring te geven. Daarom houdt jouw wintersportavontuur niet op na de Para Snow Day! Er zijn genoeg organisaties die lessen aanbieden aan mensen met een beperking op bijna alle wintersportlocaties in Nederland en sommige organiseren zelfs wintersportreizen. Wil je meer weten over deze organisaties of extra informatie over sporten met een beperking? Stuur een e-mail naar sport@wintersport.nl en we helpen je graag verder!

Wil je een handje helpen?

Om deze dag zo goed mogelijk te begeleiden zijn er altijd extra handjes nodig. Vind jij het leuk om hierbij te ondersteunen geef je dan op via deze aanmeldlink voor vrijwilligers. Iedereen die tijdens deze dag wilt helpen, is meer dan welkom!

Op de hoogte blijven van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Official partners
Partners
Championship venues