Sluit deze melding
Menu
ZOEK Wintersportorganisaties in Nederland
Bij het woord wintersport denk je al snel aan de Alpen, maar wist je dat je ook in Nederland prima kunt wintersporten? Door het hele land zijn verschillende wintersportorganisaties te vinden waar je het hele jaar door terecht kunt voor het nodige wintersportplezier. Denk daarbij aan de verschillende wintersportaccommodaties zoals SnowWorld of Skidôme, maar ook aan één van de vele verenigingen of teams. Met onderstaande zoekfunctie selecteer je eenvoudig de wintersportfaciliteiten bij jou in de buurt. Of kijk in een van de overzichten om een skibaan, wedstrijdteam of vereniging voor SneeuwFit te vinden.

Overzicht skibanen
Overzicht wedstrijdteams
Overzicht SneeuwFit bij verenigingen
1
Voer woonplaats of postcode in (0000AB)
2
Verfijn je zoekresultaat: Zoek binnen een straal van (in kilometers)
3
Selecteer hieronder welke activiteiten, disciplines en of accommodaties je bij jou in de buurt wilt zien.

Disciplines

  • Ski
  • Snowboard
  • Aangepast wintersport
  • Langlauf
  • Sneeuwfit
  • Rolski
  • Nordic walking
  • Biatlon
144 Gevonden organisatie(s)

Alpine Downhill

Organisaties Vereniging
Disciplines Ski - Snowboard - Sneeuwfit

Alle kidsteamleden die bij Alpine Sports training volgen zijn lid van de vereniging. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 6-16 jaar die graag skiën of boarden als wekelijkse sport willen beoefenen. Alpine Downhill biedt van september tot mei een pakket aan op de rolbaan (bij Alpine Sports,Den Hoorn) of in de sneeuwhal (Snowworld Zoetermeer). Ook is er aandacht voor fysieke trainingen/sneeuwfit. Naast deze trainingen, die altijd op vrijdag plaats vinden, worden er door de vereniging ook andere activiteiten georganiseerd en wordt het seizoen afgesloten met een trip naar de sneeuw.

MEER INFO

Alpine Sports

Organisaties Accommodatie
Disciplines Ski - Snowboard

Welkom bij Alpine Sports, indoor ski- en snowboardcentrum in Den Hoorn (vlakbij Delft). Je kunt hier terecht voor o.a. skilessen, snowboardlessen, kinderfeestjes, wintersportreizen, groepsarrangementen en nog veel meer!

Op 3 rolbanen, een schotelbaan (de R-Evelution) en 2 reuze trampolines kun je je naar hartenlust uitleven. De R-Evelution is een door Alpine Engineering ontwikkelde wereldprimeur. Op de schotelpiste waan je je door de voorwaartse snelheid in de echte sneeuw.

MEER INFO

Alpine World

Organisaties Accommodatie
Disciplines Ski - Snowboard

De beste skiplek van Oss en omgeving met gediplomeerd personeel, goede begeleiding, een gezellige sfeer, verschillende skibanen en een authentieke Oostenrijkse bar.

 

MEER INFO

Amsterdamse Ski Vereniging

Organisaties Vereniging
Disciplines Ski - Sneeuwfit

Wij organiseren o.a. skireizen naar diverse plaatsen, waarbij u (indien u dat wilt) onder begeleiding kunt gaan skiën, zodat u zich nooit druk hoeft te maken of u iets wel of niet aan zou kunnen of de weg kwijt zal raken. Ook tijdens de reis en het verblijf zullen de begeleiders u met raad en daad terzijde staan.

MEER INFO

Avalanche Boarders

Organisaties Vereniging
Disciplines Snowboard

Avalanche Boarders is een boardsportvereniging voor studenten met o.a. snowboarden, skateboarden wakeboarden, flowboarden en natuurlijk feesten!

MEER INFO

Bergschenhoek

Organisaties Vereniging
Disciplines
MEER INFO

Boardsportvereniging SPIN

Organisaties Vereniging
Disciplines Snowboard

SPIN is de eerste en enige studentenboardsportvereniging van Utrecht! Hier staan snowboarden, skateboarden, golfsurfen, wakeboarden en kitesurfen centraal. SPIN is opgericht door een groep enthousiaste boarders die graag de boardcultuur meer leven wilden geven in Utrecht. En met succes: SPIN bestaat sinds maart 2004 en heeft nu al meer dan 240 leden! Ook is SPIN mede-organisator van het Nederlands Studenten Snowboard Kampioenschap elk jaar. Tijdens onze eerste lustrumviering hebben wij in Utrecht op de Neude een Big Air weekend georganiseerd. Dat was een groot succes!

Meer weten? Bekijk de site, kom op een maandagavond langs in café Flater of mail naar info@spin-utrecht.nl.

MEER INFO

Cool Movements Demoteam

Organisaties Vereniging
Disciplines Ski

Cool Movements verzorgd training op gebied van formatie skiën, slalom skiën en freestyle skiën. Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid om conditietraining te volgen. Ze zijn gespecialiseerd in het verzorgen van demonstraties, shows, trainingen en overige wintersport gerelateerde activiteiten. Tijdens al de activiteiten willen ze skiën uitdragen als teamsport en toegankelijk maken voor skiërs die niet individualistisch zijn ingesteld.

MEER INFO

Crystal Skiracing

Organisaties Team
Disciplines Ski

Wij vinden het erg belangrijk dat altijd duidelijk is wat de skiër wil en kan.

Dit uitgangspunt is namelijk de basis om elke atleet persoonlijk te kunnen begeleiden en hem/haar in te passen in een team dat bereid is om kennis en ervaring te delen.

De winst zit tegenwoordig in details. Elke vernieuwing kan dus doorslaggevend zijn.

Ons team heeft daarom diverse specialisten die continue uitgedaagd worden om te zorgen dat onze skiërs altijd net iets sneller en slimmer kunnen zijn.

Grote sportprestaties worden geleverd op een nu-of-nooit-moment. Op zo’n moment nog moeten nadenken of gebrek aan zelfvertrouwen, betekent verlies.

Op deze momenten willen wij dat onze skiërs – naar eigen vermogen – maximaal presteren.

 

Kortom:

Wij zijn een skiteam waarbij iedereen zijn/haar taak en verantwoordelijkheid neemt.  Op deze wijze blijft iedereen in zijn/haar kracht en willen we samen succes vieren!

 

Deze succesformule willen wij graag met U delen…

MEER INFO

De Rue Ski Racing

Organisaties Team
Disciplines Ski

De Rue Skiracing biedt goede skiërs via groepstraining (waarbij iedereen persoonlijke aandacht krijgt) de mogelijkheid het internationale topniveau te bereiken. Onderdelen van de persoonlijke begeleiding van De Rue Skiracing zijn indoortraining in Nederland en outdoortraining in Frankrijk (Tignes). Daarnaast is er voldoende ruimte voor conditietraining.

MEER INFO