Sluit deze melding
Menu
Vertrouwenspunt Sport

Voor alle sporters en hun omgeving heeft sportkoepel NOC*NSF in samenspraak met de sportbonden het Vertrouwenspunt Sport opgezet. Hier kan je terecht met vragen en kan je meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels en de waarden en normen in de sport. Zoals afwijkingen op het gebied van doping, matchfixing, regels en seksuele intimidatie.

In een vertrouwelijk gesprek met een vertrouwenspersoon of adviseur wordt besproken wat je dwarszit en welke stappen ondernomen kunnen worden om dit probleem aan te pakken. Je houdt altijd zelf de regie op wat er met je verhaal gedaan wordt.

Bijeenkomsten voor VCP verenigingen
In 2017 worden 3 bijeenkomsten (zaterdagochtend) voor de VCP verenigingen georganiseerd, verspreid over Nederland en bedoelt voor alle VCP verenigingen in die omgeving, de bond maakt niet uit.

  • 1 april in Amsterdam
  • 9 september in Heerenveen
  • 18 november in Eindhoven.

Save the date en vertel het aan collega’s.
Nadere informatie volgt later.

 

Contact
Meer informatie over het Vertrouwenspunt Sport vind je online op de website van NOC*NSF. Je kan het Vertrouwenspunt Sport ook telefonisch bereiken op: 0900 – 2025590 (0,10 euro per minuut).

De bereikbaarheid van het Vertrouwenspunt Sport is uitgebreid met WhatsApp. Op dit nummer 06-53646928 kan (uitsluitend) een tekstbericht worden achtergelaten. Het telefoonnummer wordt als vertrouwelijke informatie behandeld. Binnen de openingstijden van het Vertrouwenspunt Sport wordt z.s.m. contact opgenomen ook weer via WhatsApp hoe en wanneer contact mogelijk is.